[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Frank Longbottom - Viquipèdia

Frank Longbottom

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores en la seua redacció:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
Cal una introducció per contextualitzar.

Va ser membre de la primera Harry Potter i l'Orde del Fènix, creada per combatre Lord Voldemort abans de que en Harry Potter el derrotés. Era un auror molt respectat en la comunitat màgica, i és el pare d'en Neville Longbottom.

Juntament amb la seva dona, l'Alice Longbottom, es va enfrontar tres cops al senyor de les Forces del Mal, i van sobreviure. Però quan aquest va caure, els Lestrange i en Bartemius Mauch Fill els van torturar fins a deixar-los bojos, ja que pensaven que els Longbottom sabien on havia anat Lord Voldemort.

Actualment, estan ingressats a Sant Mungo, i comparteixen habitació amb el Gilbert Decors.

La vareta pertanyent al Frank Longbottom era utilitzada pel seu fill Neville encara que en el cinquè llibre es trencà al departament de misteris quan lluitava amb cavallers de la mort.


Llibres de Harry Potter Aquest article sobre Harry Potter és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.