[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Fragile - Viquipèdia

Fragile

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores en el seu format:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
Pot necessitar retocs en; negretes, enllaços, capçaleres, imatges, categories, interwikis, ...

Fragile és un videojoc de rol per a Wii de la companyia japonesa Bandai-Namco. Va ser presentat oficialment el 22 de novembre de 2007 al Japó, es trova en desenvolupament i no se n' ha anunciat cap data de llançament.

Fragile, pretén revolucionar el génere, i es que la Bandai-Namco ha anunciat una mesura inèdita al món dels videojocs. La mesura vol establir una interactivitat mai vista entre jugador i joc, que va mes enllà del simple fet de jugar, caldrà crear, escriure, dibuixar. Es tracta d' un projecte conjunt de Bandai-Namco amb l' editorial japonesa Mediaworks, que consistirà en que els lectors de tres revistes d' aquesta editorial, podràn enviar relats curts i grafits, se'n seleccionaràn els millors, i seràn introduïts al joc, on tindràn la funció d' ajudar a comprendre que ha passat amb la població del planeta i de donar pistes en la recerca de supervivents.

D' altres detalls que es coneixen sobre l' obra són:

  • Seto, és el protagonista de l' aventura, viatja pel món buscant gent, pero sobretot hi ha algú que busca especialment: una noia anomenada Heroïna.
  • L' aventura te lloc al futur, en un món tenebrós.
  • La pràctica totalitat de la població de la Terra ha desaparegut.
  • La boira impera a l' ambient.
  • La Lluna serà un element clau al joc.
  • Com a principals eines tindrem una llanterna, que ens servira per esclarir la boira, descobrir enemics, resoldre trencaclosques i interactuar amb l' escenari. També emprarem vares de metall i de fusta que farem servir d' armes.

[edita] Enllaços externs