[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Discussió:Formiga - Viquipèdia

Discussió:Formiga

De Viquipèdia

Cal viquificar! I més si es torna article de qualitat. --Meldor 23:42, 26 set 2007 (CEST)

Crec que reordenaria els temes començant per la descripció de l'animal i després hàbitat, comportament , filogènia i acabar amb la sistemàtica.--Peer 08:36, 27 set 2007 (CEST)
En general és un bon article i força complet. He fet algun retoc que caldrà "retocar". D'entrada hi havia una "parrafada" amb diverses coses que jo he agrupat amb el títol "Formiguer i organització" però que, crec, hauria d'anar més endavant però he d'acabar de mirar-ho amb més detall. També es podria ampliar la seva relació amb els ésser humans ja que són animals molt presents en la nostra vida.--Peer 10:17, 27 set 2007 (CEST)

[edita] Sistemàtica

El tema de la sistemàtica sempre és complicat i caldria que un especialista en formigues digués la seva. De tot el que he vist m'he decantat per la proposta de Bolton (2003) que ja apareixia citada en l'article i que és la que han triat també a la wiqui alemanya.--Peer 20:53, 27 set 2007 (CEST)

[edita] Formiga

Copiat de Usuari Discussió:Xauxa.

Hola, et volia dir que estic considerant en proposar la retirada de la distinció de qualitat de l'article Formiga en base a la seva manca de completesa. No vull dir que sigui poc complet; l'article és bastant bo. Tanmateix, un article de qualitat hauria de ser gairebé perfecte i, com pots veure aquí, t'has deixat moltes coses a dir. Si vols que l'article segueixi sent de qualitat, estaria bé que l'ampliessis amb les coses que falten. – Leptictidium (pm!) 12:07, 20 abr 2008 (CEST)