[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Ferran Cabrer i Vilagut - Viquipèdia

Ferran Cabrer i Vilagut

De Viquipèdia

Ferran Cabrer i Vilagut (Barcelona, Barcelonès 1958) és un enginyer i emprenedor català i consultor europeu. Es llicencià en Enginyeria Agrònoma el 1978 per la Universitat de Agricultura de Lleida. En el sector privat va ser el Director de recerca i desenvolupament Agronòmic de l'empresa LAINCO col·laborant amb el fundador i director de Recerca, el Doctor José A. Serrallach i Julià. Com a pioner va inventar i millorar els parabrises envolvents com a accessoris per a motocicletes, fundà l'empresa TOP5 s.l. per a la seva fabricació i desprès MUFICATA s.l. dedicada a les tecnologies de la Societat de la Informació amb àmbit europeu, elaborant nous conceptes i desenvolupant noves tècniques en el camp de l'Educació i Commerç electrònics i de la Gestió del Coneixement, principalment per Internet i en xarxes de col·laboració. Arrel d'això fundà CONSEN la primera Agrupació Europea d'Interès Econòmic, constituida i registrada a Catalunya, centrada en la cooperació de petites empreses de la Unió Europea en recerca i innovació en tecnologies de la informació i comunicacions.

[edita] Projectes i Xarxes Europeus de Recerca i Innovació

Interessat per la recerca i desenvolupament de les tecnologies de la Informació participa en projectes europeus de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació, promoguent diferents iniciatives tecnològiques com les comunitats AMI@work per Ambients Inteligents i empresarials de caràcter catalanes com el Domini CAT, als Gestors de Coneixement i de Continguts amb Programari Lliure, com així en àmbit europeu.

  • SIGOSSEE OSSITE.org (Special Interest Groups in Open Source Software for e-Learning and Education in Europe) és un projecte "Leonardo da Vinci" de la Direcció General d'Educació i Cultura de la Unió Europea. Construcció d'un espai col·laboratiu i d' intercanvi d' experinències per Grups d'Interest Especial (SIG) en Programari Lliure per eLearning i Educació a Europa.
  • TOSSAD Coordination Action Towards Open Source Software (OSS) adoption en Administracions Públiques.
  • SECURE-FORCE Plataforma de Seguretat per ajudar a Petites i Mitjanes Empreses a entrar en el Programa Marc de Recerca (FP7)
  • VISIYES Innovador Sistema Virtual d'Informació de Suport de/per Joves Emprenedors i Empreses
  • European Business Support Network (eBSN) (European Business Support Network) és una iniciativa de support a les empreses mitjançant les Tecnologies de Communicació i Informació i en particular amb els mètodes de comerç electrònic, per tal de millorar la seva competitivitat.

[edita] Enllaços externs