[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Fòrum (Internet) - Viquipèdia

Fòrum (Internet)

De Viquipèdia

Un Fòrum a Internet és una ferramenta de comunicació asíncrona en grup, coneguda també per conferència electrònica. El funcionament és molt semblant al de les llistes de distribució, però en aquest cas, per a participar o llegir els missatges emesos per la resta del grup cal que l'usuari estiga connectat al servidor que gestiona el fòrum. Els missatges no es transfereixen directament a l'ordinador de l'usuari, com succeeix al correu electrònic, sinó que l'usuari treballa directament en l'aplicació de fòrum, accedint mitjançant una clau d’accés.

La funció fonamental dels fòrums és el debat i l'intercanvi d'opinions, encara que poden tenir altres possibilitats com per exemple servir per presentar-se i preguntar dubtes, facilitar la conmunicació entre professors i alumnes en un curs virtual, anunciar canvis en jocs i pàgines web o acumular enllaços recomanats sobre un tema.


Aquest article sobre informàtica és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant-ne la qualitat, traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.