[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Evangelion - Viquipèdia

Evangelion

De Viquipèdia

Neon Genesis Evangelion (Shin Seiki Evangelion en versió original) és una sèrie de televisió creada per GAINAX que consta de 26 capítols i 2 pel·lícules: Evangelion: Death And Evangelion: Rebirth i The End of Evangelion.

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.


La sèrie es desenvolupa l'any 2015 a Neo Tokyo-3, després del Second Impact (el Segon Impacte), tot referint-se al Primer Impacte que va destruir els dinosaures. Una gran catàstrofe que aniquila la meitat de la població mundial. Narra el final del món (o un nou naixement d'aquest) ja escrit als "Manuscrits Secrets del Mar Mort". Aquests manuscrits descriuen l'arribada de 17 àngels. Els quals, efectivament, arribaran.... moment en el qual comença la història de Shinji i els seus amics.


Manga Aquest article sobre Còmics, anime i manga és un esborrany i possiblement li calga una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seua qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.