[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Viquipèdia Discussió:Etiquetes d'usuari - Viquipèdia

Viquipèdia Discussió:Etiquetes d'usuari

De Viquipèdia

No voleu dir que no ens hem passat amb la subdivisió. Vull dir que hi ha moltes etiquetes relacionades amb la Viquipedia i que estan en diverses categories en una divisió molt rara, per exemple. Crec que hauríem d'unir les categories que estiguin relacionades, posant política i religió juntes, per exemple o els colors preferits i els menjars preferits junts. En total hauríem de tenir no més de 5 o 6 subdivisions.--SMP (missatges) 18:16, 12 mar 2006 (UTC)

Suposo que ho estàs comparant amb la subdivisió de la versió en castellà quan jo ho he comparat amb la de la versió en anglès. Per mi va bé així tenint en compte com n'és d'ampliable. Llull · (vostè dirà) 18:20, 12 mar 2006 (UTC)
No, jo no comparo amb res. Simplement em sembla que hi ha moles pàgines que es podrien juntar. Per exemple, /Viquipèdia, /Viquiprojectes, /Relació amb la Viquipèdia i /Altres Projectes podrien estar en la mateixa plana. El que a mi no m'agrada és que etiquetes de tipus ben semblant estiguin separades. Tampoc m'agrada que hi hagi planes tan buides com /Gastronomia o /Colors, i per això trobo que les hauríem de juntar amb les altres que expressin gustos.--SMP (missatges) 14:01, 13 mar 2006 (UTC)
Ho trobo poc rellevant. Ja et dic que pot ser ràpidament molt ampliable. Un pot pensar "però havíem separat entre dades personals i Viquipèdia de manera que aquí no ih pot anar les relacions", però és poc rellevant. Llull · (vostè dirà) 20:03, 13 mar 2006 (UTC)
Potesr ho trobis menys important ara que hi ha una llista completa. Llull · (vostè dirà) 09:42, 18 mar 2006 (UTC)

Hauríem de pensar la possibilitat de fer com en la versió en castellà que amb una variació de la plantilla aconsegueixen feminitzar-la. Vegeu es:Wikipedia:Etiquetas de usuario/Alimentos. Llull · (vostè dirà) 09:42, 18 mar 2006 (UTC)

Quan diem aquest viquipedista no és també femení?? o hauríem de dir aquesta viquipedista?--SMP (missatges) 13:21, 19 mar 2006 (UTC)

Hauria de ser "aquesta". Ja he mirat de fer servir "viquipedista" en comptes d'"usuari" precisament per què és més fàcil de femenitzar. Llull · (vostè dirà) 13:34, 19 mar 2006 (UTC)
Bé, doncs ja m'hi posaré jo a fer-ho...--SMP (missatges) 13:41, 19 mar 2006 (UTC)
Molt bé, jo no m'aclaro amb el codi per fer aquestes coses. Llull · (vostè dirà) 13:45, 19 mar 2006 (UTC)
N'he adaptat unes quantes, però caldria fer plantilla que és digués alguna cosa com {{doble fila tl}} per posar les dues versions de les plantilles a doble columna. Llull · (vostè dirà) 14:38, 19 mar 2006 (UTC)

Bé, les etiquetes aquestes són molt divertides, aviat tindrem pàgines d'usuari per mirar i llegir, com les de les altres viquis. heu fet una bona feina!--barcelona 20:31, 27 mar 2006 (UTC)

[edita] Usificació de plantilles no neutrals

Vegeu Viquipèdia Discussió:Criteris de supressió ràpida#Plantilles d'usuari no neutrals. Fent la traducció de l'anglesa m'he trobat amb el criteri de no permetre plantilles no neutrals en l'espai de noms de Plantilles, i la solució que han adoptat és reanomenar-les com a subpàgines d'usuari. Crec que és una bona solució per casos polèmics. --V.Riullop (parlem-ne) 18:46, 26 feb 2008 (CET)