[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Ermac - Viquipèdia

Ermac

De Viquipèdia

Ermac és un personatge a la sèrie de videojocs de lluita Mortal Kombat. Fent la seva primera aparició a Mortal Kombat 3: Ultimate, Ermac ha estat un personatge polèmic i misteriós a la sèrie MK, la seva existència va ser motiu de remors des del seu inici. Està clar ara que Ermac és una amalgama de moltes ànimes destruïdes en les guerres de l'Outworld que van venir a ser controlades per Shao Kahn i els seus sacerdots de l'ombra. A causa d'això, ell es refereix comunament com "nosaltres" en comptes de "Jo" o de "mi". A causa de la concentració d'ànimes dintre d'Ermac, ell posseïx el poder de la telequinesis i pot viatjar a diversos regnes. No obstant això, les profunditats del Netherealm drenen les seves energies i ànimes. L'afebleixen dramàticament mentre està allà. Ell va retornar a Mortal Kombat: Deception, on el l'espadatxí ocult Kenshi el va alliberar de les arpes de Shao Kahn. Va Decidir fer un esforç per transformar-se en algú bo, en part per la culpabilitat dels seus últims mals. Per a provar això, ell decideix ajudar a Liu Kang en la seva pròpia recerca.

Després dels incidents de Mortal Kombat: Deception, els guerrers de la terra que van caure morts per l'aliança mortal, van ser reviscuts pel rei Onaga i esclavitzats per a ell, però Ermac va ajudar a trencar el poder que els controlava i va ajudar a alliberar les torturades ànimes de Jhonny Cage, Kung Lao, Jax, Sonya, i Kitana.

El nom d'Ermac prové de "ERror *MACro" ja que en el MK 1 hi ha un error amb els gràfics d'scorpion que tinten del color groc del seu vestit a vermell.