[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Els set superhomes de l'Apocalipsi (Musculman) - Viquipèdia

Els set superhomes de l'Apocalipsi (Musculman)

De Viquipèdia

Just després de la 2a victòria d'en Musculator, apareixen 7 individus que reclamen que ningú no pot portar el cinturó de campió sense haver-los vençut abans. S'anomenen els 7 Superherois de l'Apocalipsi, i la seva forma de guanyar els combats és eliminant els seus adversaris, i per això volen obligar a en Musculator a lluitar contra ells. En Warsman s'hi enfronta però és derrotat de seguida s'una manera aclaparadora. Això provoca que en Musculator vulgui entregar el cinturó sense lluitar, però el líder dels Superhomes de l'Apocalipsi, en Búfal ataca en Mitsú i el parteix en 7 parts. Si en Musculator vol que el seu fidel amic torni a viure, ha de derrotar els 7 Superhomes de l'Apocalipsi en 10 dies. Després d'aconseguir derrotar a 2 dels 7 Superhomes de l'Apocalipsi, l'Estèreo i en Forat Negre, en Musculator queda molt ferit. Aleshores els seus amics, en Terryman, en Robin de les Estrelles, en Westerman, en Warsman i en Blockman Jr., l'ajuden i decideixen arriscar la vida contra els Superhomes de l'Apocalipsi per intentar recuperar les parts del cos d'en Mitsú. Però les coses no van tant bé com volien els Superherois Justiciers, ja que en Warsman, en Westerman i en Robin són morts per en Búfal, en Llagosta i l'Atlantis respectivament. Només en Terryman, que derrota en Muntanya Fortai en Blockman Jr. que derrota a en Kamen (tot i que l'ajuda un superheroi desconegut) guanyen els seus combats. Posteriorment, en Musculator derrota a l'Altantis, però acaba molt ferit. Aleshores, un superheroi desconegut ataca a en Musculator perquè es pugui recuperar de les ferides. Al final, en Musculator té un dia per a derrotar a en Búfal i a en Llagosta, però el superheroi desconegut torna a apareixer i es presenta com a Mongol(que resulta ser en Menjatallarines, pero mentres en el manga es descobreix tot just acabar el combat contra en Llagosta, en l'anime no és descobreix fins força més tard) i ajuda al protagonista derrotant a en Llagosta. Finalment, en Musculator lluita ferotgement contra en Búfal fins que el derrota i en Mitsú torna a la vida.

Combats Importants

  • Musculator Vs Estèreo: El primer rival d'en Musculator per a recuperar una de les parts del cos d'en Mitsú. El combat es fa en un ring davant la Torre de Tòquio. l'Estèreo intenta de bon començament col·locar els seus peus/auriculars al cap d'en Musculator per fer-li escoltar la seva Melodia Infernal, que va utilitzar per derrotar a en Warsman, pero en Musculator se'n va escapant. Aleshores, l'Estèreo utilitza la Recopilació de Superherois (adopta la forma de lluitar dels altres superherois) i ataca a en Musculator utilitzant tècniques d'altres superherois. Finalment, i per acabar el combat, l'Estèreo utilitza la Melodia Infernal. Quan sembla que en Musculator és mort, aquest es posa a riure (l' Estèreo sintonitza les emissores de ràdio i justament en aquell moment, quan semblava que en Musculator estava mort, es comença a emetre un programa còmic) i li aplica un Múscul Buster per a guanyar el combat i recuperar la primera part del cos d'en Mitsú.
  • Musculator Vs Forat Negre: Quan tot indica que en Musculator no apareixerà, surt al ring completament curat de totes les ferides. Emperò, en [[Forat Negre (Musculman)|Forat Negre) li clava un reguitzell de cops ja que no creu que sigui en Musculator. Finalment, els Superhomes de l'Apocalipsi li arrenquen la màscara i apareix en Terryman. Quan aquest està a punt de morir apareix el veritable Musculator. Des d'un bon començament, en Forat Negre utilitza el seu poder de la quarta dimensió per moure's entre les ombres, fins que en Musculator aconsegueix eliminar capacitat del seu rival amb el Sun Muscle. Aleshores en Forat Negre ensenya la seva veritable capacitat destructiva i xucla a en Musculator pel forat de la seva cara i l'envïa a la quarta dimensió. Quan finalment sembla tot perdut, en Musculator veu una esquerda a la quarta dimensió i utilitza la tècnica del forat blanc, i aconsegueix sortir de l'infern d'en Forat Negre i liquidant-lo amb el cop de colze Múscul.

Emperò, aquest combat, en Musculator ha esgotat totes les forces i queda amb molt mal estat. Aleshores, els seus amics decideixen lluitar per en Musculator contra els Superhomes de l'Apocalipsi.

  • Westerman Vs Llagosta: El combat es realitza en un ring de sorra. al principi, en Westerman utilitza la seva tècnica Cops de Palmes contra en Llagosta, pero com que aquest és una molla no li fa cap efecte. Posteriorment, en Westerman tira tantes vegades el seu rival contra el terra fins que aquest s'endureix i en Llagosta utilitza el Devil Tomboy per matar en Westerman.

Superherois Justiciers 0-1 Superhomes de l'Apocalipsi

  • Robin de les Estrelles Vs Atlantis: El combat es celebra en un ring sobre un llac. El combat comença amb un Robin molt fort que domina completament el seu rival. Aleshores l'Atlantis es capbussa a l'aigua per atreure a en Robin al seu terreny. Aquest no s'immuta i torna a portar al seu rival a la lona, on li aplica la seva clau més famosa, el Pont dels Sospirs i les Llàgrimes. L'Atlantis llença la cama d'en Mitsú a l'aigua com a últim recurs, i en Robin desfà la clau i es llença a l'aigua a recuperar la cama. Aleshores, l'Atlantis és llença a l'aigua i l'ataca per darrera amb un Atlantis Driver, acabant amb la vida d'en Robin.

Superherois Justiciers 0-2 Superherois de l'Apocalipsi

  • Blockman Jr. Vs Kamen: El combat se celebra en un ring piràmide. Apareix el cap d'en Kamen, que li clava els seus ullals a l'espatlla d'en Blockman Jr.. Aquest, veient que no s'en pot escapar, se sacrifica l'esptalla i li clava al seu rival la seva famosa Pluja Vermella sobre Berlín, que provoca que en Kamen mostri tot el seu cos. Aleshores, aquest immovilitza a en Blockman Jr. amb la seva mirada i el momifica. Quan en Kamen li està a punt de xuclar-li el cos, l'alemany se n'escapa. Emperò, en Kamen torna a utilitzar aquesta tècnica i aquest cop en Blockman Jr. no se'n pot escapar. Quan sembla que en Kamen és el vencedor, apareix un misteriós superhome que el salva. Aleshores, enfosqueix tota la piràmide amb fum perquè no es pugui veure de de fora, i és aquest misteriós superhome que lluita contra en Kamen i el guanya amb un Lariat de Cama. Després del combat en Blockman Jr. es desperta i es troba en Kamen mort.

Superhomes Justiciers 1-2 Superhomes de l'Apocalipsi

  • Warsman Vs Búfal: Des d'un bon començament en Warsman ataca a en Búfal, pero no té gens d'èxit. La raó és l'enorme fortalesa superheròica del seu rival espanyol, que és de 10.000.000 de poder, així totes les tècniques d'en Warsman són desballestades ràpidament. Tot i rebre impactes molt poderosos d'en Búfal, en Warsman aconsegueix utilitzar la Força Bruta en el Moment Desiciu, tècnica exlusiva d'en Musculator, i fer-li a en Búfal un Doble Tornavís d'Urpes d'Ós, pero només aconsegueix trencar-li una banya. Després d'aquest atac, el cos d'en Warsman comença a fumejar degut al sobreesforç que ha hagut de fer, i en Búfal el liquida amb un seguit de Batedores Huracanades.

Superherois Justiciers 1-3 Superherois de l'Apocalipsi

  • Terryman Vs Muntanya Forta: Combat en un ring enmig d'unes muntanyes. Des d'un bon començament, en Muntanya Forta domina amb facilitat a en Terryman, però quan en Muntanya Forta insulta l'amistat amb en Musculator, en Terryman es posa rabiós i colpeja amb molta brutalitat al seu rival. Pero en un error del texà, en Muntanya Forta li clava una caiguda rocosa, pero en Terryman resisteix i el guanya amb un reventa-cervells. Però tants sotracs provoquen que les cordes que sostenen el ring es trenquin i s'enfonsi al barranc. En Muntanya Forta, derrotat, impedeix que en Terryman s'escapi i cauen els dos junts.

Superhomes Justiciers 2-3 Superhomes de l'Apocalipsi

  • Musculator Vs Atlantis: Combat en un ring sobre un llac.Després de recuperar-se de les ferides, en Musculator s'ha d'enfrontar contra l'Atlantis, l'assassí d'en Robin de les Estrelles. De bon començament, en Musculator domina amb facilitat el combat, però de tant en tant, es queda parat i només es dedica a encaixar cops del seu rival. Això és degut a la Presó de Sang. Aquesta tècnica és simplement que la sang dels superhomes de l'Apocalipsi morts queda enganzada al cos d'en Musculator i les animes d'aquests superherois paralitzen a l'heroi nipó. Aleshores apareix el misteriós superheroi que va salvar a en Blockman Jr. i explica a l'alemany i a en Terryman que hi ha una manera de eliminar aquestes ànimes i tots 3 es fiquen per una finestra especial i es tornen esperits per a combatre els esperits dels superhomes diabòlics morts. Aleshores en Musculator ja pot tornar a lluitar normalment. Però l'Atlantis utilitza la seva tècnica més terrible, l'Erupció del Saint Helens i provoca que li brolli a l'heroi japonès un raig de sang enorme pel cap. Però en Musculator aconsegueix desfer-se'n i agafar al seu rival ambla tècnica preferida d'en Robin, el Pont dels Sospirs i les Llàgrimes, però és quan l'Atlantis utilitza la mateixa tàctica que utilitzà contra en Robini llança la cama d'en Mitsú al mar. Aleshores, en Musculator salta a buscar-la i quan ja la té a l'abast, la cama li indica que l'Atlantis el vol atacar a traició. Aleshores en Musculator es gira i s'emporta al seu rival de nou al ring, on davant la insistència d'en Búfal li clava al seu oponent el Múscul Buster per endur-se la victòria.
  • Mongol Vs Llagosta: Des d'un bon començament, en Mongol domina el combat però els seus atacs són molt fluixos. Això provoca que en Musculator s'emprenyo i es baralli amb ell. Però en Mongol li demostra realment que és un superhome justicier. Posteriorment, en Llagosta atrapa a en Mongol amb un devil tomboy, pero en Mongol se'n desfà amb facilitat. Aleshores utilitza una tècnica que provoca que el cos d'en Llagosta es rovelli i així el pugui atacar més bé. Quan resten pocs segons perquè el rellotge electrificat arribi al punt on està el braç esquerre d'en Mitsú, en Mongol utilitza el Lariat de Cama i envia al seu rival al rellotge, fent que s'electrocuti i així en Musculator pugui recuperi el braç del seu fidel amic.