[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Elisabeth Fritzl - Viquipèdia

Elisabeth Fritzl

De Viquipèdia

Actualitat en curs!
El text següent tracta sobre un tema que era actual en el moment de la redacció, per la qual cosa la informació continguda pot estar obsoleta o per actualitzar.


Elisabeth Fritzl és una dona austríaca que tenia 42 anys d'edat quan va ser alliberada per la policia el 28 d'abril del 2008. Estava en condicions físiques precàries, ja que va romandre segrestada, des de 1984, pel seu propi pare, Josef Fritzl, de 73 anys d'edat, que va abusar sexualment d'ella permanent, fruit del qual ella va donar a llum set fills, d'entre els quals va tenir una parella de bessons, uns dels quals va morir poc després de néixer i va ser incinerat pel propi avi. Segons va explicar la policia d'Àustria, ell la va mantenir aïllada des que tenia 19 anys, en un zulo del soterrani de l'edifici residencial de dos pisos on ell mateix vivia amb la seva pròpia esposa (amb qui també va tenir set fills), a Amstetten, poble de la Baixa Àustria. Elisabeth va explicar que el seu pare portava abusant d'ella des dels 11 anys d'edat. A més va donar a llum set fills fruit de les violacions a què va ser sotmesa pel seu pare durant tot aquest temps, dels que un va morir al poc de néixer.

[edita] Història del cas

Hospital de Amstetten, on Kerstin Fritz va rebre assistència, de 19 anys, al estar malalta a partir del qual es va saber el cas.
Hospital de Amstetten, on Kerstin Fritz va rebre assistència, de 19 anys, al estar malalta a partir del qual es va saber el cas.

Es creu que Josef Fritzl va començar a abusar de la seva pròpia filla Elisabeth al 1977, tancant-la en un zulo dins de l'habitatge de la família el 24 d'agost de 1984. Al setembre de 1984 va aparèixer una carta manuscrita d'Elisabeth, en la que explicava als seus pares que deixessin de buscar-la. Entre 1988 i 1989 va néixer Son Kerstin al zulo, la seva primera filla. El seu segon fill, Stefan, va néixer un any després. Al maig de 1993, es va trobar un nen nounat al portal de la casa de la família, al costat de la qual va aparèixer una nota d'Elisabeth en la qual demanava que es cuidessin del nen, i el desembre de 1994 va néixer un altre bebè, Monika. Els pares d'Elisabeth es van fer càrrec dels nens. El maig de 1996, Elisabeth va donar a llum bessons, uns dels quals va morir als tres dies de néixer. Josef Fritzl va confessar haver incinerat el cos a casa.