[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

El Jonquet - Viquipèdia

El Jonquet

De Viquipèdia

Coordenades: 39° 34′ 11.0″ N 2° 38′ 10.7″ E La barriada d'es Jonquet està ubicada a la ciutat de Palma. És una de les barriades antigues i carregades d'història de la nostra ciutat. Un raval de cases petites i blanques fetes per mariners i famílies de pescadors que vivien de la mar que banyava es talús de roca.

Uns molins que s'alçaven al vent de la mar i eren (i són) una de les primeres imatges que copsen la mirada dels que arribaven amb els grans velers des d'altres indrets de la Mediterrània.

Aquest paisatge de Palma ha estat i és molt fotografiat pels turistes que ens visiten, i és de les imatges que se reflexen en els ulls dels passatgers dels vaixells que entren al port de Palma; però això no és nou. L'Arxiduc Lluís Salvador ja va gravar en tinta i foc aquestes imatges perquè ens quedassin en els llibres de la nostra historia illenca.


Bandera de Mallorca Aquest article sobre Mallorca és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.