[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Imatge:Dinozoff.jpg - Viquipèdia

Imatge:Dinozoff.jpg

De Viquipèdia

Descripció

Dino Zoff a la porteria italiana al 1980.

Origen

Viquipèdia italiana it:Image:Dinozoff.jpg

Data

1980

Autor

Desconegut, pujat per it:User:Blackcat a la viquipèdia italiana

Permís

Foto genèrica, no artística, publicada fa més de 20 anys a Itàlia


Domini públic
Itàlia
Aquesta imatge creada a Itàlia és de domini públic ja que els drets han expirat segons la llei italiana n. 633 del 22 d'abril del 1941, modificada per la llei n. 128 article 86 i article 92 (italià) del 22 de mai del 2004. Les fotografies genèriques (persones o panorames de la vida pública) sense caràcter artístic esdevenen de domini públic a partir de l'inici de l'any natural següent al compliment de vint anys des de la data de publicació.
Atenció: La majoria de fotografies no esdevenen de domini públic fins als 70 anys de la mort de l'artista. Aquesta imatge s'ha carregat a la Viquipèdia en català interpretant de bona fe la legislació italiana i el concepte de «fotografia genèrica sense caràcter artístic». S'usa de forma restringida pel seu interès històric.

A Commons s'ha decidit no acceptar aquesta llicència per la dificultat d'interpretació.

Historial del fitxer

Cliqueu sobre la data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/HoraDimensionsUsuariComentari
actual12:07, 13 nov 2007325×349 (22 KB)Eutopio (Discussió | contribucions) ( {{Informació |Descripció= Marxa feixista pel Quirinal |Origen= Viquipèdia italiana it:Image:Sfilata_fascista_(Quirinale).jpg |Data= 1922 |Autor= Desconegut, pujat per it:User:Arqueologo a la viquipèdia italiana |Permís= Foto genèrica, no )

Les següents pàgines enllacen a aquesta imatge: