[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Viquipèdia:Difondre la Viquipèdia - Viquipèdia

Viquipèdia:Difondre la Viquipèdia

De Viquipèdia

Benvinguda
Ajuda
Manteniment
COMUNITAT
Polítiques
Discussions
Coordinació
Notícies
Viquipedistes
Edita

Podeu difondre la Viquipèdia parlant-ne als vostres amics i coneguts, recomanant-la en fòrums de discussió a Internet, etc.

Si voleu difondre-la en mitjans de comunicació, podeu aprofitar les notes de premsa, que se solen fer quan la Viquipèdia assoleix alguna fita important. Pot ser una bona idea distribuir-les en els mitjans electrònics en català (Vilaweb, Softcatalà, Puntbarra, etc.)

Si sabeu de mitjans de comunicació que hagin parlat recentment de la Viquipèdia, comenteu-ho a la taverna!

Si quan esteu navegant per Internet trobeu una web en català molt complerta sobre un determinat tema (un municipi, una comarca, biologia, botànica, etc.), escriviu als autors de la web per a que coneguin la viquipèdia i convideu-los a participar.

Si allà a on estudieu o treballeu hi ha un tauló d'anuncis públic, pengeu un cartell amb quelcom així:

La Viquipèdia et necessita.
Des de fa sis anys milers de voluntaris de tot el món estem creant una enciclopèdia lliure, en molts idiomes i amb la voluntat que contingui informació verdadera, clara i sense biaix. Volem que sigui lliure perquè tothom hi tingui accés.
Però per a continuar la nostra tasca necessitem gent com tu, visita la web http://ca.wikipedia.org i contribueix-hi amb els teus coneixements.