[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Day Of The Fight - Viquipèdia

Day Of The Fight

De Viquipèdia

Day Of The Fight

Valoració imdb:6.6/10 stars

Fitxa tècnica
Direcció Stanley Kubrick

Producció Stanley Kubrick

Guió Robert Rein

Música Gerald Fried

Repartiment Douglas Edwards
Vincent Cartier
Walter Cartier
Nat Fleischer
Bobby James
Stanley Kubrick
Alexander Singer
Judy Singer

Dades i xifres
Països Estats Units
Any 1951
Duració 16 min.
Idioma Anglès

Companyies
Distribució RKO Pictures
Pressupost 4.000 US$

Fitxa a IMDb

Day of the Fight és un documental en blanc i negre de l’any 1951 considerat com la primera pel·lícula dirigida per Stanley Kubrick.

Tot i que el comprador inicial de la pel·lícula es va fer enrere a l’últim moment, Kubrick va ser capaç de vendre-la a RKO Pictures per 4.000 dòlars (obtenint un petit benefici de 100 dòlars, si tenim en compte que li va costar 3.900 dòlars produir-la).

[edita] Sinopsi

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

La pel·lícula està basada en un reportatge previ que havia fet ell mateix per a la revista Look anomenat Prizefighter (publicat el 18 de gener de 1949). En aquest documental es relatava la vida d’un boxejador irlandès anomenat Walter Cartier.

Day of the Fight mostra un dia en la seva vida, concretament el dia de la lluita contra el boxejador de raça negra Bobby James, el 17 d'abril de 1950. El film s’inicia amb una breu història de la boxa. Tot seguit connecta amb el dia de la lluita de Cartier amb James. El relat d’aquest dia comença amb l’esmorzar del boxejador, seguit d’una sessió d’entrenament i el dinar. A les 4 de la tarda, es comença a preparar per al combat, i a les 8 del vespre, està esperant en els vestuaris.

En aquest moment es prepara per a ser el lluitador que la ocasió demana. A continuació veiem el curt combat a on ell surt vencedor.

[edita] Enllaços externs