[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

David Desrosiers - Viquipèdia

David Desrosiers

De Viquipèdia

David Desrosiers és baixista de la banda canadenca Simple Plan.

El seu nom complet és David Phillipe Desrosiers. Va neixer a Sept-îles (Canadà) el 29 d'agost de 1980, per tant, és l'únic membre de la banda que no és de Mont-real. L'any 1999, quan en Pierre Bouvier va deixar la banda Reset, ell va ocupar el seu lloc com a cantant fins a mitjans de l'any 2000, quan li van oferir formar part de la nova banda d'en Pierre i en Chuck Comeau, des de llavors, toca el baix i canta dins el grup de Simple Plan. Es pot dir que és el més boig, tal com li diuen els seus companys.

Aquest article sobre biografies és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat com, per exemple, traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.

És conegut amb sobrenoms com Dave i Ritalin. Als seus curts dotze anys va viure el que ell anomena com la tragèdia de la seva vida, els seus pares es van divorciar i ell es va quedar amb la seva mare, un any després va començar a tocar amb Reset, i va ser l’últim a ingressar a Simple Plan. Abans de tocar amb Simple Plan treballava en la famosa cadena de menjar ràpid McDonald's va començar a tocar amb Reset, la mateixa banda a la qual Chuck Comeau i Pierre Bouvier pertanyien; David va entrar com el reemplaçament de Pierre Bouvier qui l'abandoná després de cansar-se de pocs resultats.

David ha declarat haver tingut influències de bandes com: Sugar Ray, Papa Roach, Weezer. Entre els seus grups de música preferits es troben: American Hi/Fi, Jimmy Eat World, 22 Jacks, No Doubt, Green Day, Strung Out, Stone Temple Pilots, No Use For A Name, Lagwagon, Goldfinger, Face To Face, Sum 41, blink-182, Foo Fighters y The Used.

Avui dia té un departament situat en Montreal, li agrada passar-lo bé amb els seus amics i la seva família després d’una llarga gira. David és descrit com una persona senzilla, amb un gran sentit de l'humor. Ell ha comentat que el seu membre favorit de la banda és Pierre, s'han fet bastant amics durant gairebé 15 anys de conèixer-se; encara que ell diu que el millor d’estar en una banda és pujar a l’escenari i poder divertir-se amb els seus millors amics. Desrosiers va estar tocant amb Reset durant 6 mesos.

Posteriorment li van oferir de unirse a Simple Plan (1999), ja que Pierre Bouvier, actualment cantant , tocaba a l’hora el baix i preferia concentra rse només en la veu. David Desrosiers ha tocat també la bateria o la guitarra per Green Day, Good Charlotte, i MxPx.


[edita] TRETS

Ell es l’unic membre de Simple Plan que no va anar a l’institut Collège Beaubois.

La seva primera feina va ser a la famosa cadena de menjar ràpid McDonalds.

Una vegada va llençar un minirefrigerador d’una finestra d’hotel


Medeix aproximadament 1,72m


És fan de Gwen Stefani.

Actor preferit: Robin Williams

Actriu preferida: Drew Barrymore

Color preferit: Negre

Línia de Roba preferit : Role Model

Menjar preferit: Sushi

Pel•lícula preferida : Grease Pump up the volume

Programa de TV preferit : The Wonder Years

Videojoc Favorit : PRO AM

Llibre preferit : Kamasutra

Concert preferit: EDGEFEST 2

Revista preferida: Modern Drummer

Superheroi preferit : Superman

Mascotes : Sam The Cutest ( RIP)

Abraçades o Petons : Petons

E-mails o trucades telefòniques : Trucades

Frase : Naw

Banda Masculina: Backstreet Boys

Últim lloc per a viure: Hawaii però ha de ser amb aquella persona a la qual estimi.

Plaer secret: orinar en la dutxa.

Boxers o slips: boxers

Germans/es: Una germana (Julie)

Piercings: Duu dues en cada orella, en el llavi i en el nas 26- Tatuatges: Cap

Retaurant preferit: Taco Bell

Xocolata o gelat de vainilla: Vainilla

E-mail o Telèfon: Telèfon