[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Daniel Dae Kim - Viquipèdia

Daniel Dae Kim

De Viquipèdia

Daniel Dae Kim (nascut el 4 d'agost de 1968) és un actor nord-americà d'origen coreà. És conegut per interpretar a Jin Kwon a la sèrie de televisió Lost.

Kim va néixer a Busan, Corea del Sud i va créixer a Easton, Pennsylvania.

Kim és graduat de la Freedom High School a Bethlehem, Pennsylvania i la Universitat de Haverford a Haverford Township, Pennsylvania, on es va graduar amb doble especialitat en ciències polítiques i teatre. La seva especialitat al teatre la va completar a la Universitat Bryn Mawr de Bryn Mawr, Pennsylvania.


[edita] Carrera

Abans de ser triat pel personatge de Jin Kwon a Lost, era conegut pels seus recurrents papers en el gènere de ciència ficció i fantasia. Encara que el seu personatge a Lost parla principalment en coreà i gairebé no té l'habilitat per a parlar anglès, en realitat és la primera llengua de Daniel i no parla el coreà amb fluïdesa. Ha estat vist a Angel, 24 , Star Trek: Voyager, Star Trek: Enterprise, Crusade, CSI: Crime Scene Investigation i altres programes. Ha fet aparicions especials a Seinfeld, NYPD Blue, i ER. També ha aparegut a Spider-Man 2.

Kim va ser nomenat un dels "Homes més sexis" de la revesta People al 2006.

[edita] Enllaços externs