[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Dani Mateo - Viquipèdia

Dani Mateo

De Viquipèdia

Daniel Mateo (Barcelona, 23 de juliol de 1979) és un còmic, actor i presentador de radio i televisió català.

Taula de continguts

[edita] Trajectòria

[edita] Ràdio

Llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, va iniciar la seva trajectòria a la ràdio local. Després va passar per varies emissores professionals catalanes com Catalunya Cultura, Onda Cero, Ràdio Gràcia, Ona Catalana, RAC 1 i Flaix FM.

[edita] Televisió

És a partir de la seva amistat amb Martín Piñol, al que coneix a la ràdio,quan es posa de ple al món dels monòlegs i entra a formar part del plantell d'humoristes de la cadena televisiva Paramount Comedy.

Ha treballat a TV3, ha estat col·laborador en diferents emissores de ràdio i, des d'abril de 2004, presenta el programa Noche Sin Tregua (NST) a Paramount Comedy, programa que també emetria durant un temps Localia TV els dijous a la nit. Actualment també col·labora com a columnista a la revista Dt i forma part de l'equip del programa Anda Ya a Los 40 principales. A partir d'abril de 2007 col·labora en el programa Fenómenos a La Sexta, així com a la sèrie de televisió "La familia Mata" on fa el paper de Jorge.

Des del 5 de novembre de 2007 treballa també al programa Sé lo que hicisteis... com a comentarista de notícies d'actualitat i curiositats.

[edita] Enllaços externs