[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Brand reputation management - Viquipèdia

Brand reputation management

De Viquipèdia

Brand Reputation Management és una tècnica per al control de la reputació i ús que es fa de les marques en el mitjans d’informació i zones d’influència informativa.

També es podria dir que el “Bran Reputation Management” es una nova forma d’entendre i avaluar la informació que hi ha en el mon referent a les empreses i les seves marques. Doncs la tendència de les grans empreses i les seves noves manares de portar la directiva de les seves organitzacions els fa menys agressius, mes comprensius i per tant mes dialogants.

Per que una empresa pugui participar del “Brand Reputation Managent” (BRM) cal que conti amb els serveis i solucions d’una empresa NTIC especialitzada en Web Crawler. A Catalunya i Espanya tenim l’exemple d’[anpro21] que ofereix diferents solucions basades en el “Brand Reputation Management”. En el cas d’aquesta empresa es combina la filosofia BRM + Web Crawler + Software d’anàlisi. El resultat final es que les empreses saben com es parla d’elles en diferents mitjans informatius, quina es la seva tendència positiva o negativa i quines son les claus per millorar la seva reputació. Amb tot, les empreses fan una evolució en la seva forma d’entendre la informació i la comunicació. Una forma en la que ja no val només el que digui l’empres o el mitja d’informació si no que cal tenir molt en compte el que diu la societat sobre les marques i les companyies per petites o grans que siguin aquestes.