[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Discussió:Bolívar (moneda) - Viquipèdia

Discussió:Bolívar (moneda)

De Viquipèdia

Per què s'han tret les imatges del bitllet i la moneda veneçolana que hi havia? A Commons encara hi són! –Enric, 09:27, 15 jun 2006 (UTC)

S'ha tornat a fer el mateix, esborrar les dues imatges que hi havia perquè, segons l'«esborrador», són imatges esborrades del Commons. I és mentida podrida. Algú sap què passa? –Enric, 09:36, 16 jun 2006 (UTC)
Acabo de mirar l'article Roine-Alps i aquest "esborrador" anònim també ha eliminat una imatge alegant que ha estat esborrada de commons i ho he comprovat i és mentida. Penso restituir-hi la imatge, mentre no doni més explicacions. --Manu bcn 09:50, 16 jun 2006 (UTC)
Ja fa dies que es van esborrant imatges d'articles al·legant que marxen del Commons, sobretot molts de relatius a escuts de províncies, departaments, regions, etc. I un dia que se m'ocorre de mirar aquest del bolívar, article que havia fet jo i per això em sortia ressaltat en negreta, he vist que no els han tret pas del Commons. Hi hauria manera de restituir el que s'ha anat traient i que, en realitat, no calia? –Enric, 09:36, 10:16, 16 jun 2006 (UTC)
Malauradament, han acabat traient les imatges del Commons. Suposo que no deurien tenir la llicència adequada. Per tant, ens haurem d'esperar a que algú en pengi. He estat mirant el web del Banc Central de Veneçuela i no hi he trobat cap imatge de bitllets o monedes... bé, paciència, que és la mare de la ciència -Pere(Digueu-me) 11:12, 17 jun 2006 (UTC).