[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Bill Kaulitz - Viquipèdia

Bill Kaulitz

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores quant a la seua ortografia i gramàtica:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
S'han trobat faltes ortogràfiques, gramaticals, barbarismes o altres aspectes lingüístics incorrectes.
Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores en el seu format:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
Pot necessitar retocs en; negretes, enllaços, capçaleres, imatges, categories, interwikis, ...
  • Nom:Bill Kaulitz
  • Edat actual: 18 anys
  • Naixement: 1-9-89, Leipzig
  • Germans: 1 germà bessó, Tom Kaulitz
  • Lloc de residència actual: Hamburg, però passen molt de temps d'hotel en hotel.
  • Lloc a la banda: Cantant
  • Història:

Els dos bessons van patir la separació dels seus pares a una edat d'uns 5 o 6 anys. Asseguren que ho van passar molt malament, (de fet, han dedicat una cançó a aquest tema, ja que un altre component del grup, Georg Listing, també ha passat per aquesta situació. La cançó és: "Gegen meinen willen", del disc "Schrei"), però tot i així, el seu padrastre els va a animar, i els va iniciar al món de la música, ja que ell tenia un grup i era guitarrista. En Tom va aprendre a tocar la guitarra, encara que no sap desxifrar una partitura, i en Bill va aprendre a utilitzar la seva veu com calia. A poc a poc van anar actuant en alguns bars, on es van reunir am en Georg i en Gustav, i van formar una petita banda anomenada Devilish, a la qual li van canviar el nom per Tokio Hotel, el qual sonava més alemany i semblava més glamurós. Va ser quan un reporter els va descobrir, i els va portar a la fama. Al principi van "fitxar" per Sony BMG però van pensar que no seria un bon partit. Però després d'un fracàs bé una victòria, i el reporter els va recomanar a la discogràfica Universal Music, els quals n'estan molt orgullosos. Sony BMG no sabia que perdia en aquell moment.

  • Desde aquell moment que van triunfar amb "Schrei", han arrasat per tot Europa, estan preparant una gira per Estats Units i somien en tocar a Tòkio.
  • Trets identificatius: Té 3 tatuatges. 1 al clatell amb el símbol del grup, una estrella de 5 puntes al costat dret de la panxa, i un altre al braç esquerre on hi diu "Freiheit'89" en motiu del seu 18è aniversari. També té 2 piercings; un a la cella dreta, i un altre a la llengua. Té un forat mig tancat a la orella esquerra.
  • Li encanta la pizza i dormir. L'han relacionat amb cantants tan famoses com Lafee. L'apassiona la moda i si algun dia, per alguna raó, no pot continuar el camí com a cantant, li agradaria ser dissenyador. Ja ha fet els primers passos, dissenyant la nova dessuadera del grup.