[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Bellaterra - Viquipèdia

Bellaterra

De Viquipèdia

Centre de Bellaterra
Centre de Bellaterra

Bellaterra és un barri del municipi de Cerdanyola del Vallès, iniciat com a urbanització l'any 1929 pel farmacèutic Bartomeu, de Cerdanyola, qui va parcel·lar uns terrenys del seu sogre i va aconseguir que s'hi fés una parada dels ferrocarrils catalans que entrà en servei el 22 de juny de 1930 (Aleshores el servei era operat per la companyia Ferrocarrils de Catalunya SA (FCC)). Actualment Bellaterra es troba en un procès per a esdevenir una entitat municipal descentralitzada.

Dins del nucli de població es pot trobar el Parc del Pedregar i la parròquia de Santa Creu. Entre Bellaterra i el nucli de Serraperera es troba el campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.



Ubicació del Vallès Occidental Aquest article sobre el Vallès Occidental és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.


Coordenades: 40° 30′ 03″ N 2° 05′ 25″ E