[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Bellamy - Viquipèdia

Bellamy

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores en el seu format:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
Pot necessitar retocs en; negretes, enllaços, capçaleres, imatges, categories, interwikis, ...

Bellamy "La Hiena", es un personatge de ficció del manga i anime One Piece.

Bellamy té el sobrenom de "La Hiena" i/o "El Jove dels 55 milions" és un capità pirata (de l’anterior banda de Don Quixote Doflamingo), que no creu en la fe dels somnis dels altres pirates, ni en fantasies de grans tresors probablement inexistents.

Va enganyar a Luffy i altres protagonistes i va començar una "festa" trencant copes, tirant ampolles, torturant-los o escopint-los. També van fer el mateix amb Criket, per robar-li l’or.

Va menjar la Fruita del Diable Bane Bane (molla-molla) que converteix les seves cames en molles per saltar a gran altura. Li ofereixen una recompensa de 55 milions de berries per al seu cap.

Quan el grup d’en Luffy está a Jaya, Bellamy i els seus se’n riuen d’ells perquè creuen que existeix una illa en el cel, i Luffy i Zoro no lluiten perquè n'han d'extreure informació sobre Skipiea. És derrotat temporalment per Luffy, que li dóna un cop de puny a la barbeta. Quan el grup de Luffy baixa del cel, es veu a Bellamy reconeixent la seva derrota a Don Quixote Doflamingo. El pirata al servei del rei s'enfada, i obliga a Sarquis, amb els seus poders, a matar a Bellamy amb el seu gran ganivet.