[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Automobili Lamborghini - Viquipèdia

Automobili Lamborghini

De Viquipèdia

Automobili Lamborghini
Desenvolupat per Titus Software
Publicat per Titus Software
Llançament 30 de novembre de 1997
Gènere/s Curses
Mode/s Un jugador i multijugador
Qualificació ESRB: Everyone (per a tots els públics)
Plataforma/es Nintendo 64
Format Cartutx de 32 Megabit
Per l'empresa automobilística, vegeu Lamborghini.

Automobili Lamborghini és un videojoc de curses creat i publicat per Titus Software, similar a la saga de videojocs Need for Speed. Llançat al Japó com a 自動車ランボルギーニ パースピードレース64 (Automobili Lamborghini: Super Speed Race 64).

Hi ha 4 modes de joc: Championship, Single Race, Arcade i Time Trial. En una cursa, si els cotxes dels jugadors no tenen gasolina o els pneumàtics estan gastats, han d'anar a boxes i arreglar-ho. Automobili Lamborghini està caracteritzat amb nou cotxes anomenats supercars. Aquests cotxes són en realitat el Porsche 959, Ferrari F50, Ferrari Testarossa, Dodge Viper, the McLaren F1 i el Bugatti EB110,que es poden aconseguir superant els campionats. Hi ha dos cotxes per defecte o principals, el Lamborghini Countach i el Lamborghini Diablo.

Automobili Lamborghini és també un títol interessant ja que hi ha la possibilitat del mode multijugador. En el Mario Kart 64 hi poden haver 4 jugadors jugant alhora en una pista, doncs aquest videojoc també té aquesta opció. El videojoc té bons gràfics i circuits, no obstant el realisme de la velocitat i el control per aquests cotxes va rebre una crítica major.

[edita] Enllaços externs