[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Associació Cultural Antoni Llidó - Viquipèdia

Associació Cultural Antoni Llidó

De Viquipèdia

Associació Cultural Antoni Llidó és una associació creada per Pepa Llidó i Mengual a Xàbia (Marina Alta) el 30 de maig del 1998, amb la finalitat de recuperar i mantindre la memòria del sacerdot Antoni Llidó, desaparegut a Xile el 1974, així com difondre i transmetre els valors humans, culturals i religiosos presents en les seues actuacions pastorals i personals en defensa dels més pobres i els autèntics valors plurals i democràtics, i en contra de la injustícia i la misèria.

[edita] Finalitats

  • Recuperar i mantenir la memòria d’Antoni Llidó i de la seua vida, en el context històric, social, cultural i polític on aquesta va desenvolupar-se.
  • Conéixer, expressar, difondre i transmetre els valors humans, la cultura i l'exemple que van regir sempre la seua vida, les seues actuacions professionals i personals i el seu comportament amb la societat en general i la solidaritat amb les personas més humils i indefenses, de manera específica.
  • Sense renunciar mai a la justa reivindicació del retorn amb vida del sacerdot Antoni Llidó, averiguar el lloc on puga trobar-se el seu cos i les circumstàncies de la seua desaparició, segrest, tortures i presumpte assassinat a Xile.

[edita] Enllaços externs