[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Viquipèdia Discussió:Articles demanats - Viquipèdia

Viquipèdia Discussió:Articles demanats

De Viquipèdia

No hi ha cap apartar de peticions d'Economia, estaria bé que es creés. Com que no sé on dir-ho, faig l'observació aquí: a l'article de PIB, a l'apartat de PIB per persona, quan cliques la imatge per augmentar-la, et mostra un error. Seria bo que qui la tingués l'arreglés perquè és un mapa mundi colorejat molt interessant que amb el tamany petit no serveix de res, ja que no es poden apreciar els diferents colors segons el grau de PIB per càpita dels diversos països.


Seria una bona idea implantar d'alguna forma que les peticions s'ordenassin, ja sigui alfabeticament, per odre de peticio o per oredre d'importancia


si algu sap quan va començar el cristianisme, el hinduisme, el judaisme, el islam i el budisme per favor que fagi un article per tota una classe del institut montserrat roig(sant andreu de la barca)


la diferència entre articles demanats i pàgines requerides és poc nítida--barcelona 18:28 13 jul, 2005 (UTC)

[edita] Demano article

Demano Article sobre Programa Musical que S'emitia a Radio Sabadell fa un temps anomenat TEXTURES



n@tacio sincronitzada demano un article sobre l'història de la natació sincronitzada trobo una falta impassable no trobar ni tan sols una petit escrit sobre aquest tema, si compateixes aquesta opinió no dubtis a iniciar una article de demanda i enviar-me un correu a : internetmesfiable@hotmail.com Recorda que si inciem una gran campanya tindrem un internet més segur i fiables amb més imformació.

Joana.


Ei penyaaaaa!!!! Joana tronka deixat d tunteries kullons k t penses k ts la reina del mambo o k estrunkada e penya li em d baixa els fuums a akesta pirada eee!!! k sun akestes kursilades d l¡internet mes fiable va ome va!!! s si estas d'akord amb mi eskriu un artikle vacilan a l joana akesta!!!

Eli

Tot això hauria d'anar fora, no creieu?

[edita] MINI DE PLOM

m'agradaria saber quina és la funció del mini de plom, sé que ningú en farà cas segurament...però estic fent un treball i no ho puc trobar per enlloc...si algú em pot ajudar em faria un gran favor, moltes gràcies!

[edita] Empenta als portals

He afegit una llista amb els apartats d'articles demanats de cada portal, com fan per exemple a les pàgines d'articles demanats d'altres llengües (alemany, castellà ...). No sé què us semblarà, però potser així donarem una empenta als portals. -Rf 16:50, 10 ag 2006 (UTC)