[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

BlackSite: Area 51 - Viquipèdia

BlackSite: Area 51

De Viquipèdia

Marca sobre un esdeveniment d'actualitat Aquest article o secció conté informació sobre un videojoc que encara no s'ha llançat al mercat.
El contingut pot anar canviant de manera dràstica quan hi hagi més informació disponible o es llanci el videojoc. Si us plau no afegiu especulacions als articles.
BlackSite: Area 51
Desenvolupat per Midway Studios Austin
Publicat per Midway
Motor Modified Unreal Engine 3
Llançament Setembre del 2007
Gènere/s Acció en primera persona
Mode/s Un jugador i multijugador (encara per determinar)
Qualificació ESRB: TBA
Plataforma/es Windows, PlayStation 3 iXbox 360

BlackSite: Area 51 és un videojoc i la continuació de Area 51. El videojoc està previst per ser llançat per PlayStation 3, Windows i Xbox360 a l'estiu del 2007. S'està desenvolupant per Midway Austin i es publicarà per Midway que va ser el desenvolupador i publicador del videojoc, Area 51. Va ser llançat un demo del videojoc a través del Xbox Live Marketplace l'11 de maig de 2007.

[edita] Argument

El videojoc es desenvolupa en una base militar d'alt nivell tecnològic secreta a Nevada. En tot un poble petit americà hi abunden extraterrestres. El govern està totalment desesperat en intentar acabar amb aquest problema. Tot depèn de les accions que faci en Aeran Pierce, un agent operatiu de les Forces Especials en un dels moments més explosius de la història americana.

[edita] Enllaços externs