[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Andreu Sotorra i Agramunt - Viquipèdia

Andreu Sotorra i Agramunt

De Viquipèdia

Andreu Sotorra, escriptor, va néixer a Reus el 1950. Ha publicat vint-i-cinc llibres en llengua catalana, la majoria de novel·la breu i contes, alguns en constant reedició. Ha obtingut diversos premis literaris de narrativa curta i de novel·la. Ha estat traduït a l'italià, el castellà, el gallec i l'euskera. És pioner en la publicació; en català de novel·les en suport digital. És periodista cultural de premsa escrita i ràdio, especialitzat en l'àrea de teatre, i crític literari.

Amb Ofici de conteste guanyà el 1982 el premi Joaquim Ruyra, amb La medalla obtingué el 1992 el premi El vaixell de vapor, amb "Nyatiti, la filla del clan", obtingué el 1992 el premi Lola Anglada, amb "Kor de Parallamps", guanyà el 2003, el premi Edebé.


Aquest article és un esborrany sobre literatura i és possible que li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.