[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Alexblainelayder - Viquipèdia

Usuari Discussió:Alexblainelayder

De Viquipèdia

Benvingut a la Viquipèdia. Si tens cap pregunta no hi dubtis.Llull 18:07 14 mar, 2004 (UTC)

Aquesta mena de canvis indica'ls a l'administrador del projecte que és en usuari:Plàcid Pérez Bru. També pots parlar a la discussió de la portada on és la zona de xerrada pública. Llull 08:34 15 mar, 2004 (UTC)

Taula de continguts

[edita] Nottingham

Torna't a mirar l'entrada de Nottingham. La taula que hi ha ara l'he traslladada des de la versió en anglès. Llull 19:27 6 jul, 2004 (UTC)

[edita] Sud-àfrica

Ja m'ho he mirat. Hi havia un codi d'imatge en un lloc on hi havia d'haver un simple codi d'enllaç. Per cert, estic força convençut de què s'escriu Sud-àfrica i no pas Sudàfrica Llull 19:26 30 jul, 2004 (UTC)

Has fet bé, amb el trasllat d'un nom a l'altre. El nom antic, però, no el podries eliminar ni que vulguessis. És una mesura de seguretat per evitar vandalismes. Només els administradors poden eliminar pàgines Llull 07:33 31 jul, 2004 (UTC)

[edita] La Taverna

Això de la taverna ho tenim malament. Algunes wikis solen tenir un enllaç des de "navegació" al "portal comunitari", mentre que "la taverna" és una plana de discussió que s'esborra periòdicament.

Plàcid Pérez Bru 20:22 28 oct, 2004 (UTC)

[edita] Colors

Gràcies. No m'havia adonat que l'enllaç a la paleta de colors resta inactiu. Potser és temporal. De no ser així ja miraré de trobar-ne algun altre. La veritat és que era una passada!!

Problema resolt. Ja he trobat una altra web per las colors--Xadaga 11:41 27 abr, 2005 (UTC)

[edita] Kerala

Doncs sí, un cas ben peculiar, el de Kerala (vaig llegir-ne abans l'article antic que no pas el de la wiki anglesa...Gràcies per ensenyar-nos-els). M'agradaria saber com està avui en dia i, sobretot, cap on o què anirà. En fi, que tenim feina, aquí, a la viqui: De l'Índia encara no hi ha entrada sobre cap estat! Bon el-que-toqui.--Jahecaigut 10:17 28 abr, 2005 (UTC)

[edita] =Viquipedistes Catalans

Hola. He retocat força la pàgina dels viquipedistes catalans.
Viquipèdia:Viquipedistes/Catalunya
El teu nom d’usuari, que ja estava inscrit, no l’he pogut identificar amb el de cap comarca, per la qual cosa resta a la part final de la plana, dins de l’apartat històric de “territoris” .
Si pots posa’l a la comarca que creguis que és la teva (residència, naixement...) respectant l’orde d’antiguitat.
Per comprobar-lo només has de substituïr la paraula usuari per el teu “malnom” o “àlies” al següent enllaç:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Contributions/usuari

Ho pots fer clickant-lo i després retocant-ho a la barra d’adreces del navegador i fer enter.
Podràs anar retrocedint fins a la primera de les teves edicions/contribucions, i mirar la data de la primera d'elles, que és l'unica dada objectiva d'antiguitat (que ha estat el criteri de prelació, enlloc de l'alfabètic).
Si clickes al nom una comarca amb contingut (en blau) podràs veure que a més del “malnom” hi he posat la data de la primera contribució dels noms d'usuari que ja he traspassat, més totes le seves contribucions.
Espero que t’animi’s a inscriure’t.
Si tens qualsevol dubte m'escriu aquí Usuari Discussió:Tonipares Salutacions --Tonipares 00:58, 28 des 2005 (UTC)