[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Plantilla Discussió:Aeroports als PPCC - Viquipèdia

Plantilla Discussió:Aeroports als PPCC

De Viquipèdia

Important: Aquesta pàgina és sospitosa de no respectar la neutralitat del punt de vista. Fins a la desaparició d'aquest advertiment, el seu contingut no ha de ser considerat objectiu. Vegeu la pàgina de discussió per a una major informació.


Posar la plantilla dels PPCC com si fossin una unitat administrativa a tots els articles d'aeroports dels PPCC no és neutral. 193.153.239.113 (discussió) 07:38, 7 maig 2008 (CEST)

És una opinió molt vàlida que es podria aplicar, però, a practicament tots els usos de la paraula PPCC. Té un enllaç a l'article de PPCC on explica que no són ni han sigut mai un estat, sinó un marc cultural i polític ample. Utilitze aquesta paraula sempre en aquest sentit: el marc d'interès dels usuaris de la viquipèdia en català. Cap conotació política, doncs. Per cert, em sembla perfectament raonable que les pàgines afectades portessen una plantilla d' "Aeroports d'Espanya" (mira que n'hi ha molts!) i t'anime a crear-la. salutacions. --espencat (discussió) 09:19, 7 maig 2008 (CEST)