[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Discussió:AEiG Sant Ramon Nonat - Viquipèdia

Discussió:AEiG Sant Ramon Nonat

De Viquipèdia

Com diu el refrany, la hisòria la escriuren els vencedors, i encara que en aquest cas no hi han ni vencedors ni vençuts, molts dels fets que aqu s'exposen no poden ser verificats, i tampoc tindan una visió molt neutra.

Soc primerenc en editar aixi que sentiu-vos convidats a millorar l'article, que encara està en construcció.el comentari anterior sense signar és fet per Zakdourden (discussió • contribucions) 19:39, 4 oct 2007 (CEST).

Potser et faria servei fer un cop d'ull al llibre d'estil, o mirar-te d'altres articles de la Categoria:Agrupaments escoltes, que no són perfectes però són articles acceptables. Els problemes amb aquest article no són tant els fets, que alguns difícilment són verificables, però que possiblement ningú posi en dubte, sinó l'estil (un article no pot estar en primera persona ni pot consistir només en la cita d'altres fonts). Ànims.--Pere prlpz 19:45, 4 oct 2007 (CEST)
Precisament ara anava a comentar el mateix. A part de la impersonalitat afegiria la importància de ser concís, és a dir, de mesurar les paraules i no posar més del compte (allò de omplir per omplir). Tenint en compte que el que més molesta és que algú retoqui un article, si veig alguna coseta t'ho ficaré aquí, a la discussió i tu ja faràs els canvis que creguis oportuns. Així mateix, volia comentar que els textos que has extret procedents del teu propi Cau els pots considerar com a teus sempre i quan parteixis de que el consell n'és coneixedor. Per exemple: tota la informació de l'article del meu [[AEiG Pere II i Santa Maria de Foix|cau] està extret del Reglament de Règim Intern i de la Línia Pedagògica o la informació de l'article de [[Minyons Escoltes i Guies de Catalunya|MEG] està extreta de la web mateixa, amb el consentiment dels autor, és clar. Crec que si tot queda dins la mateixa entitat i tothom n'está informat, no ha de passar res. I si algú de la wiki és queixa, els hi dones el correu de l'OSG. A Minyons tot és de tots.--Gennius 20:44, 4 oct 2007 (CEST)
Aquest article necessita una esporgada important. Hi ha moltíssima informació sense cap interès enciclopèdic. S'hauria de deixar, com a màxim, un 10 % del que hi ha. Si no ho fa el propi autor, algú altre que li ajudi ... Pau Cabot · Discussió 21:05, 4 oct 2007 (CEST)

Aquest cap de setmana no podré fer els deures que m'heu posat perque estic de sortida amb l'agrupament, pero prometo posar-me le spiles quan torni!!--Zak 19:06, 5 oct 2007 (CEST)