[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Abús sexual - Viquipèdia

Abús sexual

De Viquipèdia

L'abús sexual es defineix com a una activitat sexual entre dues, o vàries, persones sense el consentiment d'una. L'abús sexual és un acte que atempta contra la llibertat sexual i es constitueix com un dels delictes contra la llibertat sexual.
L'abús sexual es pot produir entre persones adultes, d'una persona adulta a una menor i fins i tot entre menors.
Es consideren abusos sexuals no consentits els que s'exerceixen sobre menors de 13 anys, sobre persones amb transtorns mentals o privades de sentit. També és un delicte si l'agresor obté el consentiment de la víctima fent valdre una situació de superioritat sobre la mateixa que coarti la seva llibertat.
Es considera activitat sexual qualsevol tipus de penetració, tocaments o carícies d'òrgans genitals en contra de la voluntat de la víctima i tocament dels òrgans genitals de l'abusador. També s'hi considera qualsevol acció que insti al menor a presenciar contingut sexual impropi (observar l'adult despullat o mentres manté relacions sexuals amb altres persones, veure material pornogràfic o assistir a converses de tipus sexual per exemple)
Un tipus d'abús sexual és la violació, que es considera delicte sense importar l'edat de la víctima. L'abús sexual a menors és un delicte en molts països. la llei protegeix els menors d'aquestes accions. Cal destacar que quan el marit imposa a la dona realitzar relacions sexuals per la força també és abús ni que sigui dins del matrimoni.