[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

A Bug's Life - Viquipèdia

A Bug's Life

De Viquipèdia

Aquest article tracta sobre la pel·lícula. Per al videojoc, vegeu A Bug's Life (videojoc).
A Bug's life

Valoració imdb:7.3/10 stars


Fitxa tècnica
Direcció John Lasseter
Andrew Stanton
Ajudant de direcció Andrew Stanton

Producció Darla K. Anderson
Kevin Reher

Guió Història:
John Lasseter
Andrew Stanton
Joe Ranft
Història addicional:
Gefwee Boedoe
Jason Katz
Jorgen Klubien
Robert Lence
David Reynolds
Pel·lícula:
Andrew Stanton
Don McEnery
Bob Shaw

Música Randy Newman

Fotografia Sharon Calahan

Dades i xifres
Països Estats Units
Any 1998
Duració 96 min.
Idioma Anglès

Companyies
Productora Pixar
Pressupost $120 milions

Fitxa a IMDb

A Bug's Life és una pel·lícula d'animació produïda per Pixar i distribuïda per Walt Disney Pictures i Buena Vista Distribution. Dirigida per John Lasseter, fou estrenada als Estats Units el 14 de novembre de 1998. És la segona pel·lícula de la factoria Pixar.

Als extres del DVD de la pel·lícula hi ha un curtmetratge animat: El joc de Geri, dirigit per Jan Pinkava i produït en 1997.

[edita] Sinopsi

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

Una colònia de formigues és turmentada per un grup de llagostes perquè produeixin aliment per a ells. Flik és una formiga visionària i somiadora que vol millorar la vida de la colònia amb invents i idees innovadores, però les seves proposicions són mal vistes per les formigues més conservadores. Flik decideix acabar amb l'amenaça de les llagostes aconseguint insectes que lluitin contra ells.

Un grup d'insectes artistes són acomiadats d'un circ, però Flik els troba i els oferix el treball. El problema comença quan Flik no els explica de forma detallada el que han de fer, els insectes creuen que van a la colònia per a fer un acte artístic. Quan arriben a la colònia descobrixen la veritat i decideixen anar-se, però després d'un incident amb un ocell les formigues de la colònia els veuen com herois. Flik promet als artistes que no sofriran cap dany i idea un pla per a allunyar les llagostes: crearien la rèplica d'un ocell, ja que Hopper (líder de les llagostes) els tem.

L'amo del circ arriba a la colònia buscant als seus artistes, les formigues al descobrir la veritable identitat dels seus "herois" renuncien al pla de l'ocell i expulsen a Flik de la comunitat. Flik al costat dels insectes artistes regressen a la colònia per a acabar amb les llagostes ignorant la seva expulsió. Les llagostes al veure's superats en nombre fugen i deixen en pau a les formigues.