[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:81.36.163.151 - Viquipèdia

Usuari Discussió:81.36.163.151

De Viquipèdia

La pàgina no estava encara acabada i li calien unes quantes repassades. No, la traducció no era automàtica (entre d'altres coses, perque no en tinc ni idea de com utilitzar aquest tipus de traductors, ni mai me n'he preocupat). El que si és veritat és que la primera versió era una mica ràpida i no està treta nomès d'una pàgina, sinó que té elements de la de l'anglesa, de la francesa i alguna cosa que he trobat externa (no un plagi, no patiu). Tot i que aquest és el meu tercer intent de fer una pàgina basada en traduccions de la mateixa Vikipèdia (totes les altres són redaccions totalment originals, nomès amb consultes puntuals, per a no espifiar-la amb les dates i els noms)és la que primera que he fet barrejant elements de més d'una.

Espero que, tal com és ara, ja passi l'aprovat. Encara pateixo molt per a trobar imatges adequades i amb les cosetes tècniques i el meu Word no té corrector, haig d'anar tirant de diccionari, quan m'autocorretgeixo... (si, si, ja ho sé, me´n haig d'instal·lar un! aviat, aviat... :D)

Gràcies.

--Florenci Salesas 00:54, 14 jul 2006 (UTC)Florenci Salesas


Aquesta és la pàgina de discussió d'un usuari anònim que encara no ha creat un compte o que no usa el seu nom registrat. Per tant hem d'usar l'adreça IP numèrica per identificar-lo. Una adreça IP pot ser compartida per molts usuaris. Si sou un usuari anònim i trobau que us han adreçat comentaris inoportuns, si us plau, registrau-vos o creau un compte per evitar futures confusions amb altres usuaris anònims.