[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

69 (posició sexual) - Viquipèdia

69 (posició sexual)

De Viquipèdia

Engraving by Félicien Rops for Le Diable au Corps, 1865.
Engraving by Félicien Rops for Le Diable au Corps, 1865.

El 69 és una posició i activitat sexual. En aquesta posició, dues persones es col·loquen de manera que quedin cadascuna amb el cap prop als genitals de l'altre, permetent així sexe oral simultani.[1] Aquesta posició es pot portar a terme amb dues persones de sexe diferent, així com del mateix sexe.

[edita] Mètode

Es pot fer en ficar-se al llit, un damunt de l'altre, o també costat a costat. Una altre manera seria amb un agafant l'altre cap a baix. En aquesta posició, els genitals s'apropen de direccions oposades, aconseguint així una sensació diferent a la del sexe oral ordinari.

Com que les dos persones es troben sentit invers, es poden estimular oral i manualment els òrgans genitals de l'altra persona. El nom es refereix a la característiques gràfiques dels caràcters aràbics, en els quals el nombre 6 equival a un 9 invertit.

En l'acte on participen una dona i un home, la dona sol escollir col·locar-se dalt per a controlar que tan endins entra el penis i evitar ofegar-se.

Una variació del 69 inclou penetració amb els dits de l'anus o vagina d'algun dels companys.

Aquesta posició té l'avantatge de permetre ambdós participants experimentar estimulació sexual a la vegada. Pot ser que sigui incomoda per a persones de diferents pesos.[2]

[edita] Vegeu també

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a:
69 (posició sexual)

[edita] Referències

  1. Rogiere, Jean (2001). The Little Book of Sex, Ulysses Press. ISBN 1-56975-305-9. 
  2. Rathus, Spencer A.; Nevid, Jeffrey S. & Fichner-Rathus, Lois et al. (2005), Human sexuality in a world of diversity (second ed.), New Jersey, USA: Pearson Education, pp. 221, ISBN 1-205-46013-5